Posle „Free Britney“ pokreta i konačnog ukidanja starateljstva koji je imao njen otac nad njom, fanovi Britni Spirs će konačno moći da čuju i njenu novu muziku. To će biti duet sa ni manje ni više nego Eltonom Džonom.

Njih dvoje će snimiti rimejk njegove pesme iz 1971. godine „Tiny Dancer“. Pesmu će producirati Endrju Vat, a trebalo bi da bude objavljena sledećeg meseca pod izdavačkom kućom „Universal Music“.

Ovo je bila Eltonova ideja, a Britni Spirs je njegov veliki fan. Elton inače često sarađuje sa mladim izvođačima na koje je uticao, različitih žanrova. Poslednji veliki hit je bila pesma „Cold Heart“ koju je pevao sa Dua Lipom, a koju je remiksovao bend Pnau.

– Već su odsvirali pesmu ljudima u njihovoj izdavačkoj kući, i svi su poludeli. Svi kažu da će ovo biti pesma leta. Britni se zvanično vratila. Vratila se na posao i super je uzbuđena – rekli su izvori bliski muzičarima.

Ovo su dugo čekali svi oni koji su godinama pratili Britni, navijali za nju i njenu samostalnost na suđenju. Ona se u poslednjim mescima oglašava na svom instagramu, gde nekad peva, nekad đuska. Nekad se čak slika skroz obnažena, što skreće ponovo pažnju na nju, gde se svi ipak brinu za njeno psihičko zdravlje.

Šta god se desilo, „Tiny Dancer“ je velika pesma u pop istoriji. Novo čitanje koje će ponuditi Elton i Britni svakako će obeležiti mesec avgust.