Prekid turneje Demi Lovato „Holi Fvck” sinoć u Los Anđelesu došao je sa nostalgičnim i neočekivanim nastupom iznenađenja Ešli Simpson. Pevačica je uglavnom odsutna iz muzičkog sveta od kasnih 2000-ih.

Lovato je bila na sceni završavajući izvođenje sopstvene pop numere „La La Land“. Zatim su note počele da prelaze u hit Ešli iz 2004. „La La“, sa njenog debitantskog albuma „Autobiographi“, piše Variety.

– Molim vas, aplauz za Ešli Simpson – rekala je Lovato vrištećoj publici. Demi je pozvala Ešli zbog dueta.

Simsonova se pojavila u dobrom raspoloženju. Za ovu priliku je obukla crno-srebrnu kombinaciju koji je odgovarao Deminom.

Nastup se završio tako što su i Simson i Lovato isporučile poslednje note numere na kolenima. Lovato je ispružila ruke, a onda su se zagrlile i rekle „Volim te“. Kasnije je Ešli na svom Instagramu i Tviteru podelila video snimke, dok su fanovi aplaudirali njenom povratku na scenu.

Pre gostovanja Demi u emisiji „YouTube Theatar“, Simsonova je tvitovala da je spremala „iznenađenje“ za fanove LA-a. Malo ko je pretpostavio da će kasnije te večeri pevati pored Lovato.

Muzička industrija nije videla mnogo akcije bivše pop zvezde, koja je tiho napustila scenu. Odlučila je da se fokusira na majčinstvo i nepovezane projekte posle svog poslednjeg solo albuma 2008. godine. Ponovo se pojavila na nekoliko koncerata i EP-ova sa suprugom Evanom Rosom.

Međutim, iznenađujuće pojavljivanje je bilo prikladno jer je Lovato već dugo obožavalac alt-pop pevačice.

– Voleo bih da Ešli Simpson snimi još jedan album – tvitovala je Demi još 2009. godine, a fanovi još uvek čekaju.

Lovato trenutno promoviše svoj album „Holi Fvck“ na turneji u SAD koja će trajati do početka novembra. Takođe je predviđeno da nastupi na dva koncerta u Kanadi.