Hit Harija Stajlsa „As it was“ najduže se zadržao na mestu broj jedan na američkoj listi singlova. Zanimljivost je ta što je izvođač Britanac.

Pesma „As it was“ je već 15. nedelju na vrhu Bilbord Hot 100 liste. Oborila je rekord koji su prethodno zajedno držali Mark Ronson i Sir Elton Džon. Njihovi hitovi „Uptown Funk“ i „Candle In The Wind“ bili su 14 nedelja na prvom mestu liste, piše BBC.

Stajls je takođe trenutno na prvom mestu na listi američkih bioskopa sa svojim filmom „Don’t worry darling“. Posle 15 nedelja na vrhu liste singlova, „As it was“ je postao četvrti najduži broj jedan u istoriji američkih top lista. Takođe je i najduži za jednog izvođača.

„Old Town Road“ od Lil Nas X-a sa Bilijem Rejem Sajrusom drži ukupan rekord od 19 nedelja. „Despacito“ Luisa Fonsija, Dedi Jenki i Džastin Biber i „One Sweet Day“ od Maraje Keri i Boys II Men, vladali su svaki po 16 nedelja.

Singl Harija Stajlsa „As it was“ proveo je 10 nedelja na prvom mestu u Velikoj Britaniji između aprila i juna. U međuvremenu, bivša zvezda One Direction-a je krenula stopama Eminema i Princa. Postao je jedan od retkih umetnika koji su istovremeno bili na vrhu muzičkih lista.

Pomešane kritike za Stajlsov novi film „Don’t worry darling“ u režiji njegove partnerke Olivije Vajld, nisu odvratile obožavaoce od odlaska u bioskope.

Film, u kojem takođe igraju Florens Pju i Kris Pajn, uzeo je 19,2 miliona dolara (17,7 miliona funti) prvog vikenda u Severnoj Americi. Film je uživao značajan publicitet poslednjih nedelja. Sve je to zahvaljujući medijskim izveštajima o drami iza scene i svađama van ekrana tokom njegove produkcije.