Drejk i 21 Savage najavili su zajednički album „Her Loss“, koji bi trebalo da izađe u petak, 28. oktobra.

Datum i naslov su prvi put otkriveni u novom muzičkom spotu za „Jimmy Cooks“, piše Variety. U pitanju je saradnja dvojca na Drejkovom prethodnom albumu „Honestly, Nevermind“, koji je objavljen pre samo četiri meseca.

Nakon što je Drejk najavio da će muzički spot „Jimmy Cooks” biti objavljen na 30. rođendan 21 S., nagađanja o zajedničkom albumu su dobila zamah. Drejk je takođe iznenadio fanove u sredu, pojavivši se nenajavljeno na koncertu 21 Savage u Atlanti.

Drejk i 21 postali su redovni saradnici tokom godina, sa pesmama poput „Knife Talk“. To je pesma sa Drejkovog albuma „Certified Lover Boy“ i „Mr. Right Now“ i sa albuma 21 Savage-a i Metro Boomina „Savage Mode II“. Ostale numere uključuju „Sneakin'“ i „Issa“.

EXIT upravo duplirao listu izvođača za No Sleep vikend

U 2022. godini, oba repera su zabeležila ogroman protok pesama na kojima se pojavljuju. Drejk je predstavljen zajedno sa Temsom na Future-ovoj pesmi „Wait For U“. 21 Savage je predstavljen na „Knife Talk“ zajedno sa Project Pat.

Ime „Jimmy Cooks” naizgled prijanja Drejkovom liku u „Degrassi: The Next Generation”, Džimiju Bruksu. U pitanju je uloga koju je Drejk imao skoro osam godina u kanadskoj seriji. Pesma, četvrto snimljeno uparivanje Drakea i 21 Savagea, debitovala je na prvom mestu na Billboard Hot 100.

21 Savage je ove godine prikupio mnoštvo saradnji. Može se čuti na Latto-ovim „Wheelie“, J.I.D.’s. Tu su i „Surround Sound“, Shenseein „R U That“ i zajedno sa Farelom Vilijamsom i Tiler the Creator na „Cash In Cash Out“.