Jedan od najpopularnijih producenata elektronske muzike današnjice Boris Brejcha, objavio je novo EP izdanje. Nosi naziv „Timelapse“, objavljen je za njegovu izdavačku kuću Fckng Serious.

Obe numere koje su se našle na izdanju su favoriti publike i neizostavni deo Brejchinih nastupa. Njegovu novu muziku fanovi će uskoro imati prilike da čuju i u Beogradu. Biće to jedan od centralnih elektronskih događaja ove godine.

Fantastični audio-vizuelni „In Concert“ šou Borisa Brejche 4. novembra stiže u Glavni hangar Luke Beograd. Uz Brejchu dolaze i predstavnici njegove izdavačke kuće Fckng Serious Ann Clue, Deniz Bul i Moritz Hofbauer live.

Na svom Instagram profilu, Brejcha je uz najavu izdanja poželeo svojim fanovima da se zabave slušajući ove dve trake. Rekao je da njemu lično mnogo znače.

Tematika naslovnog singla „Timelapse“ je ulazak u vremensku kapsulu sa kojom je moguće putovati kroz prostor i vreme. Iako bez prepoznatljivih vokala, u prvom planu su žičani muzički elementi i bas linije, koje ovu traku čine idealnom za plesni podijum.

Na numeri „Darkness“, koja se našla na B strani ovog izdanja, dominiraju vokali Brejchine dugogodišnje devojke i muze Ginger. Ova saradnja izuzetno je značajna za Brejchin rad. Njen potpiss e do sad našao na mnogim trakama. To su „Spicy“, „Take A Ride“, „To The Moon And Back“, „Never Stop Dancing“,  „I Want You“.

U prodaji je ograničena količina ulaznica za beogradski Boris Brejcha „In Concert“ šou. Cena karata je 2.590 dinara za regular i 4.490 dinara za VIP. Ulaznice su mogu kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online.