Nemačka producentkinja, DJ i suosnivač Fckng Serious lejbla, Ann Clue objavila je novi singl „Six For Gold“. Objavila ga je za matičnu izdavačku kuću i time najavila svoj prvi album.

Ova traka isproducirana je sa namerom da se svojim letnjim vajbom i uzbudljivim ritmom podjednako dobro uklopi u energiju velikih festivala, kao i u intimnu atmosferu klupskih plesnih podijuma.

Singl „Six For Gold“ naći će se na predstojećem albumu „PRCPTN“. Izlazak albuma se očekuje u martu mesecu 2023. godine. Naredne tri numere sa ovog izdanja biće objavljene u roku od mesec dana.

Tim povodom, Ann Clue je na Instagram profilu novi singl najavila porukom.

– Tajna promene je u fokusiranju energije. Ne na borbu sa starim, nego na izgradnju novog. Sve počinje i završava se u vašem umu – napisala je ona.

Anninu novu muziku koja najavljuje njen prvi album klaberi će imati prilike da čuju uživo na nastupima.

Ann Clue jedna je od izvođača koji će nastupiti 4. novembra u Glavnom hangaru Luke Beograd zajedno sa Borisom Brejchom. U pitanju je veliki „In Concert“ događaj, u okviru svetske turneje. Uz njih stižu i drugi predstavnici Brejchinog Fckng Serious lejbla – Deniz Bul i Moritz Hofbauer live.

U poslednjih nekoliko godina Ann Clue se svojom jedinstvenom estetikom, energijom i strašću za muzikom pozicionirala kao jedna od vodećih umetnica koje osvajaju plesne podijume širom sveta. Njena duboka, mračna i melodična muzika kombinovana sa snažnim bass linijama uveliko vlada binama najvećih festivala.

Na globalnoj elektronskoj sceni izdvojila se EP-jem „TRIP“ i izdanjima sa Borisom Brejchom, među kojima su „Young And Stupid“, „Acid Attack“ i „Roadtrip“.

U prodaji je ograničena količina ulaznica za beogradski „In Concert“ show Borisa Brejche, po ceni od 1.990 dinara i 3.490 dinara za VIP, na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a i online.