Planetarno popularni dvojac i vodeći svetski live act izvođači, Agents Of Time i predstavnici psy trance scene Bižare Contact, Volcano i Stryker nastupiće ovog vikenda u Barutani na Kalemegdanu.

Jedni od predvodnika melodic tećno žanra, Agents Of Time nastupiće prvi put u Barutani u ovog petka. Oni će publici prirediti jedinstveni live nastup koji obuhvata melodic tećno, dark house i acid.

Ovom sjajnom italijanskom dvojcu pridružiće se i vunderkind domaće scene. Lanna donosi svoj melodic techno, progressive i indie dance set. Tu će biti i Illusory, koji donosi eksperimentalni house i techno zvuk, koji se meša sa downtempom, electronikom i diskom.

Agents Of Time su nadareni i svestrani izvođači. Njihovi nastupi su uvek visokokvalitetni, fino izbalansirani između eksperimenata i čiste dancefloor energije. Dok nastupaju, prenose simbiozu energije kroz mašine i komuniciraju putem instinkta.

Složen, jedinstven i nepredvidiv ples između njihovih ljudskih umova i analogna oprema, zajedno stvaraju magiju. Njihovi nastupi delimično su inspirisani live nastupima Metjua Džonsona. Ono što daje težinu njihovom uspehu je i činjenica da sa njime i sarađuju.

Prva studijska saradnja Agents Of Time sa Metjuom Džonsonom izašla je u martu 2019. godine. Prate je i zajednički nastupi uživo u klubu Rex (Pariz) i Movement Festivalu (Torino).

Takođe, Agents Of Time su majstori studijskog zvuka. Muziku su izdavali za brojne vodeće izdavačke kuće, od prvog EP-ja Polina iz 2014. godine za Correspondant do potpisivanja za prestižni Afterlife i poslednjeg EP-ja Mirage.

Njihov debi album „Spread The Word“ izašao je za Stem Records 2014. godine. Bio je praćen hit EP-jem za Ellum od Maceo Plexa.

Odnos sa duom Tale Of Us i višestruka pojavljivanja na Afterlife događajima, omogućila su im potpisivanje ugovora sa lejblom Afterlife. Među prva izdanja ubrajaju se EP „Dream Vision“ i „Paradigm“ sa kompilacije „Realm of Consciousness“.

Septembar je rezervisan za gostovanje enigmatičnog Freda Pija, poznatog po svojim katarzičnim i spiritualnim setovima, nastupe legendi drumnbaš žanra dj Marky-ja, MC GQ-ja i dj Patifa.

Na zatvaranje devete sezone stiže progressive legenda i tvorac „All Day I Dream“ koncepta, Lee Burridge.