U Srbiji danas umereno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak, na planinama i u Vojvodini i veoma jak jugozapadni vetar.

Minimalna jutarnja temperatura od 11°C na jugu do 21°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 28°C na severozaapdu do 34°C na istoku Srbije.

Pred kraj dana, tokom večeri i noći na severu Srbije očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom, ponegde i grmljavinske nepogode.

U Beogradu u četvrtak umereno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak jugozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 21°C, maksimalna dnevna 31°C. Tokom večeri i noći očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

U Srbiji u petak se očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom, uz svežije vreme, dok će na jugu i istoku sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura od 22°C na severozapadu do 32°C na jugoistoku Srbije.

U subotu u svim predelima oblačno i osetno hladnije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz grmljavinske nepogode i oluje. Maksimalna temperatura od 16°C na severozapadu do 26°C na istoku Srbije. U nedelju hladno i kišovito, maksimalna temperatura od 15 do 19°C. Krajem dana razvedravanje.

U Beogradu u petak lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura do 29°C. Za vikend oblačno i osetno hladnije sa kišom i pljuskovima, maksimalna temperatura od 17 do 19°C. U nedelju krajem dana razvedravanje.