U Srbiji danas umereno do pretežno oblačno, ujutro na severozapadu, a od sredine dana i u ostalim predelima povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Krajem dana, tokom večeri i noći očekuju se i obilnije padavine.

Duvaće slab do umeren južni vetar, u košavskom području pojačan. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C na jugoistoku do 16°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 17 do 23°C.

U Beogradu će biti umereno do pretežno oblačno, pre podne suvo, a od sredine dana povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Krajem dana, tokom večeri i noći očekuju se i obilnije padavine. Duvaće slab do umeren južni vetar, u košavskom području pojačan. Minimalna jutarnja temperatura 15°C, maksimalna dnevna 21°C.

U Srbiji narednih dana umereno do pretežno oblačno, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. U sredu će biti i nešto svežije. U četvrtak toplije, a u petak uz pretežno sunčano, biće i veoma toplo vreme, uz temperarture i preko 25°C.

U Beogradu narednih dana umereno do pretežno oblačno, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. U sredu će biti i nešto svežije. U četvrtak toplije, a u petak uz pretežno sunčano, biće i veoma toplo vreme, uz temperarture i preko 25°C.