Tejlor Svift objavila je još jedan naslov pesme predstojećeg albuma „Midnights Mayhem With Me“.

Sviftova je još jednom okrenula kavez sa lopticama, a izvučena je loptica sa brojem tri. Tejlor je objavila odgovarajuću „Midnights“ numeru, „Anti-Hero“, piše Billboard.

To je šesta pesma objavljena do sada sa predstojećeg albuma. Prvo su objavljene „Maroon“, „Midnight Rain“, „Question…?“ „Vigilante Shit“ i „Mastermind“.

Album „Midnights“ bi trebalo da izađe 21. oktobra. Pop superzvezda je iskoristila svoje bingo loptice kako bi zadržala „Svifties“, zabavila ih.

„Midnights“ je njen deseti studijski album. Prvi je od njenog vodećeg LP-ja „Evermore“, drugog od dva izdanja iz 2020. godine.

Kao što je ranije objavljeno, „Midnights“ će biti objavljen u četiri odvojena izdanja obojenog vinila. Sakupite set, okrenite ga i umetnite komade zajedno kako biste napravili sat.

Postoji čak i mehanizam sata koji je odobrila Tejlor koji se može kupiti da biste svoje LP ploče pretvorili u sat koji stvarno funkcioniše. Njena zvanična veb stranica nudi set od četiri police od orahovog drveta plus središnji deo mesinganog sata sa dve drvene kazaljke na kojima piše „Tejlor Svift“ mesinganim mastilom kako bi se vinil pretvorio u funkcionalan sat. Cena sata je 49 dolara.

– Album je zbirka muzike napisane usred noći, putovanje kroz strahote i slatke snove. Podovi kojima koračamo i demoni sa kojima se suočavamo. Za sve nas koji smo se bacali i okretali i odlučili da zadržimo lampione upaljene i krenemo u potragu. Nadajući se da ćemo se, možda, kad sat otkuca dvanaest… sresti – rekla je pevačica o novom albumu.

Mesec oktobar je ogroman za Sviftovu i njene sledbenike. Takođe se pojavljuje u filmua Dejvida O. Rasela „Amsterdam“. Film stiže u bioskope 7. oktobra, a glavne uloge tumače Kristijan Bejl i Džon Dejvid Vašington.

Pogledajte najnoviji video zapis „Midnights Mayhem With Me“ u nastavku.

@taylorswift Episode 6 of MMwM has arrived! AND CDs with photos that I signed are up on my site NOW ✍️ #TSmidnighTS #SwiftTok #MidnightsMayhemWithMe ♬ Midnights Mayhem episode 6 – Taylor Swift