Kao produkt vremena u kojem živimo, nastao je i FN Meka, prvi virtuelno izvođač. To je robot reper koji „nije prihvaćen od sveta“.

Iako je reč o virtualnom izvođaču, njegovu ambicioznost je prepoznala jedna od najjačih izdavačkih kuća, Capitol Records. Sa njima je reper potpisao odgovor.

Capitol Records izjasnili su se da smatraju da je FN Meka trenutno virtualna osoba broj 1 što se tiče video platforma. Jednako je tako prvi AR izvođač koji je potpisao ugovor s nekom izdavačkom kućom.

Ovaj izvođač je za Capital Records debitovao singlom „Florida Water“. Isti je nastao u saradnji sa Gunom i profesionalnim igračem Fortnita Kliksom. Njegovu pesmu je producirao Turbo, koji inače radi sa Travisom Skotom, Lil Bejbijem i Jang Tugom.

Objavljivanje pesme virtualnog repera, komentarisale su iz same izdavačke kuće. Rekle su da ono samo prikazuje napredak Capitol Recordsa u 80 godina njihovog postojanja. Da će Capitol u svoje redove primiti izvođača ove vrste, pretpostavljalo se jer je još prošle godine.

Čelna osoba kuće, Mikela Jubelirer, rekla kako je glas povezan uz Meku ljudski, a sve ostalo je napravljeno u programima.

FN Meka na društvenim se mrežama pojavio 2019. godine, a nije dugo trebalo da postane viralan. Prvi veći skok na društvenim mrežama doživeo je na TikToku kad je pokazivao svoj Gucci automobil. Iako je od tada prošlo već više od dve godine, FN Meka još je uvek aktuelan na društvenim mrežama. Najviše je na TikToku gde ima čak 10 miliona pratilaca. Pre potpisivanja ugovora sa izdavačkom kućom, samostalno je objavio nekoliko svojih pesama.

Prvi virtualni izvođač koji je ostavio dublji trag je Lil Mikela, takođe trep izvođačica. Ona na TikToku ima 3.6 miliona pratilaca i 3 miliona na Instagramu. Ona je „potpisana“ za Brud Records, kompaniju koja ju je stvorila.