Maneskin se vratio! Veoma popularna italijanska rok grupa objavila je svoju prvu pesmu od singla „Supermodel“. Nova pesma nosi naziv „The Loneliest“, stilizovana velikim slovima kao i obično.

Prvo su je izveli u The Underworld u Kamdenu u četvrtak, pre nego što je bila objavljena u petak. U vreme pisanja ovog teksta, zvanični muzički video je već postigao 280.000 pregleda na Youtube-u i 50.000 video snimaka u svojoj temi na TikTok-u, nakon što je pušten, manje od jednog dana, piše Escxtra.

Šakira najavila novi singl „Monotonia“ sa Ozunom

Pesma je dramatična himna raspada sa odličnim gitarskim solom. Podseća na emo rok trendove kasnih 00-ih koje se Maneskin generalno dotiče. Čini se kao njihov najveći poklon tom pokretu do sada. To je odlična dramatična numera, praćena sličnim sumornim muzičkim spotom koji stilski dočarava kostime koji su često pratili te trendove. Mnogo crne boje sa jezivim cilindrima i kuglama. To je još jednom sjajan nastup celog benda.

Frontmen Damiano David rekao je da su svi iz benda uzbuđeni što će fanovi napokon čuti pesmu.

– Ova pesma mi mnogo znači, to je lična pesma. Nadam se da se svi možete povezati sa njom na svoj način. Sinoć smo u Londonu priredili mali šou iznenađenja i prvi put uživo izveli „The Loneliest“. Vaša reakcija nam je mnogo značila! Pred nama je burna godina. Bićemo na turneji širom sveta, upoznajući fanove na svirkama i festivalima. Od Japana preko Amerike do Evrope i šire, i jedva čekamo da nastavimo sa turnejama i puštamo još muzike do 2023 – rekao je David.