Tehno zvezda, londonska producentkinja i DJ Nicole Moudaber konačno se vraća u Beograd. Ona nastupati u petak, 14. oktobra, kada će nastupati na Blender presents žurci u Hangaru u Luci Beograd.

Nicole Moudaber je promoter, organizator žurki, vlasnik diskografske kuće, radijski voditelji i jedna od najpraćenijih DJ-eva i producenata na svetu. Ova dama rođena je i odrasla u Nigeriji, gde su muzički su na nju najviše uticali tribal ritmovi izvođača Fela Kutija. Samim tim u njenoj produkciji i dan danas dominiraju prepozatljivi bubnjevi.

Jedan period svog života provela je u Libanu gde je, nakon rata 1996. godine, u Bejrut prva dovela velike izvođače. To su Paul Van Dyk i Anthony Pappa. Nicole se 2000. godine seli u London i ubrzo uključuje u noćni život grada. Postaje promoter kluba Turnmills i organizuje svoje žurke pod nazivom Soundworx.

Veličana je od strane New York Timesa, CNN-a, BBC-ja i čuvenih magazina Billboard i Paper. Takođe je krasila naslovnice časopisa o elektronskoj muzici u nekoliko zemalja. Karijera Nicole Moudaber dostiže vrhunac osvajajući dve nagrade na International Dance Music Awardsu. Njena saradnja sa Skin iz benda Skunk Anansie, na EP-ju „Breed“ je bila nominovana za prestižnu Gremi nagradu. Nicole-ina nedeljna radijska emisija „In The MOOD“ osvojila je Best Online Music Show nagradu 2016. godine, i emituje se na preko 80 stanica, u 50 zemalja i ima preko 20 miliona slušalaca.

Moudaber je tražena širom sveta, od intimnih klubova i aftera, preko cenjenih noćnih klubova. Neki od njih su Fabric, Space, DC10, Output i Stereo, do ogromnih festivalskih bina, uključujući Glastonbury, Coachella, ADE, Awakenings, WMC, Time Warp, Exit.

Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica je u prodaji putem Cooltix.rs, po ceni od 1.190 dinara za parter i 1.690 dinara za VIP.