Drejk je izazvao spekulacije za suptilan napad na bivše devojke. Naime u novoj pesmi peva o Rijani i Riti Ori, u tekstu nove pesme.

Ovaj kanadski reper bio je u romansi sa Rijanom od 2009. do 2016. godine. Navodno je uživao u kratkoj romansi sa Ritom Orom 2012. godine.

Tekst u pesmi pod nazivom „Texts Go Green“ stavlja akcenat na borbe romantične prirode. Drejk nije imenovao nikoga u svojoj melodiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

Umesto toga, repuje: „If I was in your shoes, I would hate myself/ Left all this behind to be with someone else, oh/ Why should I fake it anymore? Texts go green, it hits a little different, don’t it? Know you miss the days when I was grippin’ on it/ Know you’re in a house tonight just thinkin’ on it/ I moved on so long ago.“

Jedan obožavalac je sugerisao da je nova pesma nastavak prethodne pesme koju je objavio Drejk. Bila je oproštaj od njegove romanse sa nedavnom novom mamom Riri.

– Rijana je stvarno loše odradila Drejka. „Texts Go Green“ je samo nastavak „Take Care“ – napisao je jedan tviteraš.

– Mora da je u „Texts Go Green“, osećam da je o Rijani reč – napisao je drugi.

Drejk je najavio izlazak novog albuma, „Honestly, Nevermind“, koji je objavljen u petak.

– Ne mogu da se setim kada je neko poslednji put spustio telefon, pogledao me u oči i pitao za moje mišljenje o svetu. Sećam se svakog puta kada mi je neko uperio reflektor u oči. Namerno pokušavam da zaboravim šta se dešavalo između nekih ljudi. Znam da nisam čovek koji oprašta čak ni kada to pokušam. Moj nagon za osvetom svaki put pobeđuje dobrog momka iznutra – rekao je Drejk.

Muzičar je rekao da postoje planovi o kojima ne može da priča. To je spomenuo zbog lošeg iskustva sa ranijim planovima, kada su se otkrili pre vremena.

– Znam da svi koji mi kažu da me vole, ne vole me stalno. Posebno kada mi u životu ide bolje, od toga da je sve u redu. Tada moraju to da gledaju iz bilo koje tačke u svom životu – ispričao je on.