Nakon spektakularnog nastupa na Drumcode Showcase žurci u oktobru prošle godine, jedan od najtraženijih holandskih producenata i DJ-eva ponovo stiže da očara Beograd. U pitanju je legenda Bart Skils kome će se pridružiti i egipatski DJ Raxon.

Na bini Barutane će se naći zajedno sa svojim kolegom Ilijom Đokovićem, lokalnim talentom sa internacionalnom karijerom.

Bart Skils je u svetu tehna više od dve decenije. Njegov zvuk definiše konstantna evolucija, ali istovremeno i elementi od kojih je počinjao.

Njegove setove tehno zaljubljenici hvale kao izuzetno inovativne i muzički dobro konstruisane. Veliki hit „Your Mind“ sa Adamom Bejerom jedno je od najvećih tehno izdanja prošle decenije. Remiksi velikih klasika poput „Push – Universal Nation“ i „Moby – Go“ doveli su ove numere u punu pažnju savremene tehno scene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bart Skils (@bart_skils)

Bart Skils je imao priliku da remiksuje neke od najvećih elektronskih producenata svih vremena poput Underworlda i Pola Kalkbrenera.

Raxon ima široku ličnost i kulturno nasleđe iza sebe, koje primenjuje i u svojoj muzici. Rođen u Egiptu, sa trenutnim prebivalištem u Barseloni. Nakon profesionalne karijere u arhitekturi, posvetio se isključivo muzici, a svoj prvi gig je imao u Dubaiju.

Njegova strast prema muzici 2014. godine odvela ga je u Barselonu. Tu je počeo da izdaje muziku za neke od najrespektabilnijih lejblova.

Ilija Đoković poznat je po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog tehna. Ilija kaže da je prekretnica u njegovoj karijeri bila izdanje za Phobiq, uspešna saradnja sa Terminal M izdavačkom kućom Monike Kruz, kao i potpisivanje za Drumcode lejbl.

Nesumnjivo je jedan od najboljih tehno producenata iz Srbije, predvodnik novog talasa koji je osvojio sam vrh Beatportovih lista.

Spremite se za žurku koja je zakazana za subotu, 20. avgust u Barutani.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, Ticket Visiona i Gigs Tixa. Cena karata je 1.190 dinara za regularne i 1.690 dinara za VIP.