Velika želja Dejana Stankovića dolazi kod Miloša Milojevića. Dugo je šampion Srbije jurio ovo pojačanje, koje će konačno stići u Beograd. Crvena zvezda dovodi pojačanje.

Naime, kako saznaje MaxBet sport prethodnih dana pokrenuta je poslednja misija i Edmund Ado treba da stigne iz Akre u Beograd! Vezista koji je član Šerifa i nije igrao ove sezone, izričito je zatražio transfer u redove šampiona Srbije.

Moladvci su popustili i igrač je dobio sva potrebna dokumenta da može da dođe na završan dogovor sa crveno – belima i već u četvrtak uveče, treba da je u Beogradu. Uslediće lekaraki pregledi i zatim potpis ugovora.

Verovatno će da bude dogovorena pozajmica do kraja sezone i onda obavezan otkup ugovora uz obeštećenje od 1,5 miliona evra. Jedan manji deo biće odmah plaćen, a ostatak sledeceg juna. Ostaje da se preciziraju finese.

Zvezda i Ado su bili uporni i ostaje još korak da zajedno krenu u nastavak sezone. Do petka u ponoć je rok za prijavljivanje igrača za Ligu Evrope i na njemu treba da bude Ado.