Illusions ne prestaje da ispunjava želje klabera koji uživaju u jedinstvenom Afterlife zvuku. Već se 2. decembra očekuju još 2 sjajna imena. U pitanju su Colyn i KAS:ST, koji će pred prestoničkom publikom nastupiti na Illusions Utopia žurci u Hangaru Luke Beograd.

Sa svojim melodičnim techno i house melodijama koji dominiraju njegovim setovima, Colyn je autentični predstavnik Afterlife zvuka. Ovaj Holanđanin je doživeo veliku popularnost nakon što je njegov single „Amor“ postao deo Tale Of Us „Realm Of Consciousness pt IV“ kompilacije. Ovaj mladi umetnik je tada pokupio simpatije i podršku kolega sa etikete.

Dame predvode Green Love festival

Ova traka je postala i soundtrack za zvannični Tomorrowland Aftermovie 2019. Colyn-ova muzička karijera je od tad u vrtoglavom usponu. Njegov ovogodisnji hit Oxygen levels low rasturio je dancefloor-ove širom sveta!

Domaći klaberi će imati priliku da ga prvi put čuju u Beogradu upravo na Illusions Utopia žurci.

Francuski duo KAS:ST su jedan od omiljenih članova Afterlife porodice i zaista multitalentovani momci – osim vrsnih DJ setova koje priređuju po najboljim klubovima i festivalima širom planete nastupaju i kao live act, a poznati su i kao vrsni producenti. Njihov zvuk je mračan i melanholičan, a prepoznatljivost postižu mešanjem različitih žanrova elektronske muzike u svojim setovima. Obavezno preslušajte njihov album „A magic world“ koji je izašao za Afterlife records.

Domaću podršku sjajnim hedlajnerima pružiće Ilija Đoković i Nexie.

Karte za Illusions Utopia biće u prodaji od ponedeljka 17. Oktobra po specijalnoj promo ceni od 990 RSD (Regular karte) i 1790 RSD (VIP karte) preko Gigstix prodajne mreže i u Vulkan knjižarama. Karte po promotivnim cenama će biti dostupne u ograničenom broju – požurite i nabavite ih na vreme i dođite da zajedno uživamo u još jednoj noći punoj iluzija i magije.

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.