Strelac pobedonosnog gola za Partizan u trijumfu nad Napretkom (1:0) u zaostalom meču petog kola Superlige, Igor Vujačić, poručio je da je mrežu pogođao i na poslednjem treningu pre utakmice, kao i da pokazao da zna da postigne gol i nogom i da se nada da će trener da mu dozvoli da izvede i poneki slobodan udarac.

– Dan pre utakmice sa Napretkom na treningu sam postigao neke golove, saigrači su se hvatali za glavu. Videćemo, ako bude bilo prilike i rezultat to bude dozvoljavao, šef će mi dati da šutnem i neki slobodan udarac. Pokazao sam da mogu i nogom da dam gol, ne samo glavom. Gol sam posvetio supruzi jer nam je danas godišnjica braka! – rekao je Vujačić za zvanični sajt FK Partizan.

Štoperu crno-belih asistirao je kapiten Slobodan Urošević.

– Trudimo se da dodamo loptu onome ko je u boljoj poziciji. Imao sam i ja u drugom poluvremenu situaciju gde sam mogao da šutnem, ali hteo sam da se revanširam Čakiju, međutim protivnički igrač se pojavio ispred mene i malo sam loše zahvatio loptu – izjavio je crnogorski reprezentativac.

Partizan će već u nedelju u Humskoj dočekati Javor.

– Biće teže nego u prvom kolu. Igramo utakmice na svaka tri dana. Nadam se da ćemo slaviti – zaključio je Vujačić.

Klub iz Humske pobedom nad Napretkom izbio je na drugo mesto Superlige sa 33 boda, pet manje od lidera, večitog rivala i petostrukog uzastopnog šampiona Srbije Crvene zvezde.