Izgleda da je sada stvarno kraj za fudbalera. Kakoizgleda, Mančester Junajted je odlučio da se reši fudbalera Kristijana Ronalda.

Kada je Erik ten Hag stigao u Mančester, istakao je da želi da zadrži Ronalda u Junajtedu i da od njega i dalje očekuje odlične partije. Ipak, Portugalac nije pokazao mnogo.

Kako se navodi, Ten Hag neće stajati Ronaldu na putu ako bude dobio dobru ponudu tokom zime. Tokom čitavog leta je Kristijano pokušavao da se izvuče iz Mančestera. Želeo je da pređe u klub u kom bi igrao u Ligi šampiona. Međutim, takva ponuda nikada nije stigla. Zapravo, jedina konkretna ponuda bila je iz Saudijske Arabije, koju je poslao Al Hilal.

Nakon šokantnog poraza 6:3 u derbiju od Mančester sitija, Ten Hag je istakao da Ronalda nije uvodio u igru zbog već tada visokog rezultata i „poštovanja prema njegovoj karijeri“. Iako je Kristijano možda mogao da bude zahvalan za taj potez, činjenica je da on nije srećan u Mančesteru. Sve ređe dobija priliku da zaigra od prvog minuta.

Sada se čini da je i Ten Hag „prelomio“ u svojoj glavi i da želi da nastavi sa projektom u Junajtedu bez bogato plaćene zvezde. Ostaje da se vidi gde će Ronaldo odlučiti da ode…