Partizan pobedio je u Novom Sadu Mladost Gat sa 1:0 u 6. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Tako je Gordan Petrić, koji je na klupi crno-belih nasledio Iliju Stolicu debitovao pobedom, ali čeka ga težak posao, pošto je jedino pozitivno iz ove utakmice to što su fudbaleri Partizana uspeli da iščupaju tri boda i to golom Svete Markovića u petom minutu sudijske nadoknade.

Partizan se tako napokon vratio na pobednički kolosek i sa osam bodova nalazi se na osmom mestu. Sa druge strane, Mladost je 13. sa četiri boda.

Prvo poluvreme je bilo poprilično loše. Igrači vicešampiona Srbije su bili potpuno bezidejni i za 45 minuta gotovo da nismo videli nijednu šansu.

U drugom delu je Mladost GAT bila ta koja je imala kontrolu, dok su gosti delovali u pojedinim momentima potpuno nezainteresovano.

Veliku šansu Partizan je imao u 66. minutu kada je Nemanja Jović pogodio prečku iz slobodnog udarca.
I taman kada se mislilo da će utakmica biti završena bez golova, Sveta Marković donosi tri boda svom timu u petom minutu sudijske nadoknade na asistenciju Dijabatea.

U narednom kolu Partizan dočekuje subotički Spartak, dok Mladost putuje u Bačku Topolu gde će ih ugostiti TSC. Pre toga, Partizanu predstoji utakmica protiv Hamruna u kvalifikacijama za Ligu konferencije.