Kristijano Ronaldo nije poželjna osoba u svlačionici fudbalera Junajteda. Daleko je od statusa omiljene osobe, koju je uživao u eri ser Aleksa Fergusona, kada su mu saigrači bili Nemanja Vidić, Rio Ferdinand, Pol Skols…Prenosi Kurur sport.

Kako piše engleski tabloid „Daily Mail“ saigrači Kristijana Ronalda smatraju za napornog i slavili su kada su čuli da on želi da napusti Old Traford. Prelazni rok je pri samom kraju, ali Portugalac još nije uspeo da pronađe klub koji bi želeo da ga angažuje.

Proteklih nedelja ime Kristijana Ronalda dovodilo se u kontekst prelaska u nekoliko jakih evropskih klubova. Na kraju, njegov menadžer Žorž Mendeš nije uspeo da realizuje transfer. Redom su Portugalcu otkazivali Čelsi, Pari Sen Žermen, Bajern, Dortmund… Govorilo se o Atletiku iz Madridua, pisalo se o Marselju, povratku u Lisabon u redove Sportinga. Sada pominju kao moguće destinacije za Ronalda Milan ili Napoli.

Prema pisanju engleskih medija, saigrači Kristijana Ronalda jedva čekaju da mu vide leđa. Navodi se tako da je postao figura razdora u ekipi jer saigračima ne prašta greške. Reodvno ih komentariše i širi negativu po svlačionici. Navodno, Ronaldo ide toliko daleko da traži od Harija Megvajera i Markusa Rašforda da igraju na nivou, na kojem su nekada igrali Rio Ferdinand i Vejn Runi.

Kristijano Ronaldo je u ovoj sezoni zaigrao u četiri utakmice Premijer lige za Junajted, ali je samo jednu odigrao od prvog do poslednjeg minuta. Nije postigao gol, niti upisao asistenciju.