Kraj NBA drame za Bruklin Netse. Superstar ovog tima Kevin Durent, nastaviće saradnju sa Netsima i ostaće u Bruklinu, kako prenosi Šems Černija. Popularni „Kej Di“ po svemu sudeći nije bio zadovoljan razvojem situacije van terena. Očigledno je, da su određene nesuglasice u taboru proslavljenog NBA tima narušile atmosferu. Rezultat tih dešavanja najbolje oslikava ispadanje Bruklina već u prvom kolu plej-ofa.

Košarkaš Bruklin Netsa pred vlasnika tima postavio je izbor – ili on u timu, ili trener Stiv Neš i generalni menadžer Šon Marks. Ipak, dogovor je na kraju postignut te je usledio kraj NBA drame.

Durent je na kraju odlučio da ostane, iako je zatražio trejd pre mesec dana. Posle dogovora sa čelnim ljudima tima, Kevin neće napuštati klub. Netsi će s toga iduće sezone važiti za jednog od glavnih kandidata za titulu.

Bitno je pomenuti da su se za njegove usluge raspitivali Boston Seltiksi, Finiks Sansi, pa čak i Denver Nagetsi našeg Nikole Jokića.

Tandem Jokić – Durent definitivno nećemo gledati. Netsi će sa Durentom, Irvingom, Simonsom, Vorenom i ostalima pokušati da napadnu titulu.