Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo kritikovao je šefa stručnog štaba Juventusa Masimilijana Alegrija zbog stila igre torinskog kluba u novoj sezoni, prenosi „Skaj Italija“.

Juventus je u prvih pet kola Serije A ostvario dve pobede i zabeležio je tri remija uz gol razliku 7:2. Torinski klub se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli sa devet bodova.

– Gledao sam tabelu i uz sve kritike koje dobija i dalje je na dva boda od prvog mesta. Ali, razmislite da li je igrao dobro? To je tim koji se gradi, nedostaju neki važni igrači koji prave razliku. Juventus ne može da igra na ovaj način. Odigrali su dobro prvo poluvreme protiv Fiorentine… Alegri mora da učini nešto više. Masimilijane, prestani da se šališ, volimo te, ali želimo lepši Juventus – rekao je Kapelo.

Juventus je u subotu igrao bez pobednika sa Fiorentinom 1:1, a u torinskom klubu nije bilo srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

– Ako je najvažnija utakmica protiv Benfike u LŠ tek za dve nedelje, zašto nisi igrao sa Vlahovićem protiv Fiorentine – pita se Kapelo, koji je bio trener Juventusa od 2004. do 2006. godine.

Vlahović je ove sezone odigrao četiri utakmice za Juventus i postigao je četiri gola, a očekuje se da srpski fudbaler predvodi napad torinskog kluba na sutrašnjem meču protiv Juventusa u prvom kolu Lige šampiona.