Igrač PSG-a, koji za tim sa „Parka prinčeva“ nastupa od 2019. godine, Leandro Paredes, promeniće sredinu pred sam kraj prelaznog roka. Na adresu „Svetaca“ stigla je ponuda teška 15 miliona evra. Klub iz glavnog grada Francuske je prihvatio.

Sledeća Paredesova destinacija biće Juventus, naših momaka Kostića i Vlahovića. Stara dama je pokazala u ovom prelaznom roku da se ne šali, pa su dovođenjem novih akvizicija, svima dali do znanja da su ozbiljni u nameri da ponovo napadnu „Skudeto“.

Pored Leandra Paredesa, torinski klub je ove sezone već doveo njegovog zemljaka Anhela Di Mariju. Koji je takođe stigao iz Pari Sen Žermena. Zatim Filipa Kostića, brzonogog vezistu, koji je u Torino stigao iz Ajntrahta. Kao i povratnika u klub Pola Pogbu, koji se nakon šest godina provedenih u Mančester Junajtedu ponovo vratio u Juventus.

Nažalost, francuski internacionalac Pol Pogba nedugo nakon potpisa za Juve se povredio. Pa će ovaj dvadesetosmogodišnji vezista imati priliku da se neko vreme ustali u prvoj postavi. Da li će u tome i uspeti, ostaje da vidimo.