Šampionski bolid Sebastijana Fetela RB7 danas je stigao u Beograd. Događaj koji svi željno iščekuju, Red Bull Show Run Beograd održaće se u subotu, 17. septembra na Trgu Republike.  Danas je stigao i šampionski bolid koji će voziti legenda Formule 1 Dejvid Kultard.

Spektakl koji se prvi put dešava u Srbiji pomeriće granice i srpsku prestonicu staviti u epicentar trkačkih dešavanja. U sklopu svog programa Red Bull Show Run Beograd ugostiće neka od najznačajnijih imena iz sveta sporta. Uz pobednika čak 13 trka Formule 1 Dejvida Kultarda, gume će u centru Beograda zapaliti i Red Bull Driftbrothersi, kao i Aras Gibiježa na svoja dva stunt motora.

red-bull-show-run-formula-1-2022
Red Bull Content Pool

Program će voditi Srđan Erceg. Muzički deo čine DJ nastup i koncert Dejan Petrović Big Benda. Događaj će himnom otvoriti srpska pop pevačica Tijana Bogićević.

Priliku da izbliza dožive čari formule i  na poseban način uživaju u neponovljivom događaj imaće svi oni koji obezbede ulaznice za jednu od tri tribine u centru grada. Ulaznice za VIP tribine su u prodaji na sajtu tickets.rs. Sve ulaznice za tribinu na Trgu Republike su rasprodate, dok se karte mogu još uvek naći za tribinu u Kolarčevoj i na Terazijama.

Inače, događaj je otvoren za javnost, a tribine čine samo 1% gledališta.