Tejlor Svift je podelila deo procesa stvaranja svog predstojećeg albuma. Tu je ​​video snimkak koji je podeljen na njenim nalozima na društvenim mrežama.

„Pravljenje ponoći“, napisala je na Instagramu. Snimak prikazuje montažu superzvezde koja snima klavir i peva u studiju sa njenim superproducentom Džekom Antonofom.

Video ne daje nikakve nagoveštaje o tome kako će zvučati novi studijski set. Umesto toga, muziku prati debitantski singl novajlije Najsboja Eda „Life You Lead“.

I dok se malo zna o tome da je pevačica Svift odabrala da promoviše svojim videom, čini se da Najsboj Ed možda ima bliske veze sa njenom dugogodišnjom ljubavlju Džoom Alvinom. On je poslednji put sarađivao sa njom na albumima „Folklor“ i „Evermore“ pod pseudonimom Vilijam Baueri. Anonimni Tviter nalog sa rukohvatom @joealivndrunk objavio je celu pesmu sa porukom.

– Hej prijatelji, ovaj momak Ed je jedan od Džoovih bliskih prijatelja i objavio je svoju prvu pesmu. Odlučio sam da ovde postavim link za svakoga ko želi da sluša. Cela pesma je takođe postavljena na Jutjub.

Drugi trenuci u Sviftovom snimku iza kulisa prikazuju je napolju u snežnoj oluji. Kako se mazi u krevetu sa svojim mačkom Bendžaminom Batonom, kako se smeje na zemlji dok drži čašu vina…

„Midnights“ bi trenutno trebalo da bude objavljen 21. oktobra za „Republic Records“. Ranije ove nedelje, superzvezda je otkrila da četiri specijalna izdanja vinila albuma zajedno stvaraju džinovski sat. To savršeno odgovara temi naslova studijskog seta.