Čekanje je definitivno završeno! Lana Del Rej će se naći na predstojećem albumu Tejlor Svift pod nazivom „Midnights“.

Ovom saradnjom pevačice će spojiti njihove dve izuzetno velike i ekstremno lojalne fan baze. Vest o zajedničkoj pesmi je obradovala fanove obe pevačice.

Tejlor Svift je u svom mini TikTok serijalu „Midnights Mayhem with Me“, 13 noći za redom otkrivala po jedan naziv pesme sa njenog predstojećeg albuma, piše Billboard.

Prvi otkriven naziv bio je za 13. numeru na albumu „Mastermind“. Ona je dan za danom polako prolazila kroz ostatak liste pesama. U poslednjem delu ovog mini serijala, Tejlor je otkrila je naziv 4. pesme na albumu „Snow On The Beach“. Tu je obelodanila i vest koja je izazvala sveopšti haos, a to je „featuring Lana Del Rey“.

@taylorswift Our LAST EPISODE! The season finale of Midnights Mayhem with Me, with QUITE the twist of an ending… #TSmidnighTS #SwiftTok #MidnightsMayhemWithMe ♬ Midnight Mayhem episode 13 – Taylor Swift

Džek Antonof je američki pevač, tekstopisac i producent koji je u više prilika sarađivao na odvojenim projektima ove dve pevačice. Antonof je dugo godina bio zauzet radeći na bezbroj projekta zajedno sa Tejlor Svift. Radio je sa njom na albumima „Lover“ (2019), „Folklore“ (2020) i „Evermore“ (2020), ali i ponovnim snimanjima njenih starih pesama, čime je doneo mnoge (Taylor’s Version) naslove.

Antonof je takođe imao dve sjajne saradnje sa umetnicom Lanom Del Rej. Radili su na njenim albumima „Norman Fucking Rockwell“ (2019) i „Chemtrails Over the Country Club“ (2021). On je, osim svog rada kao producent, bio ko-autor na mnogim pesmama sa albuma.

NFR je ubrzo nakon svog izlaska postao kritički najcenjeniji Lana Del Rej album, da bi 2020. godine bio nominovan za Gremi nagradu albuma godine.