Šarlot de Vit je objavila novi EP „Apollo“. Izdala ga je preko svoje izdavačke kuće KNTKST. To je kolekcija žestokih klupskih pesama, acid tehna sa frenetičnim udarnim bubnjevima i eteričnim vokalom.

Posebno treba istaći završnu numeru „PPC“. U pitanju je eksperimentalna afera, lišena teških ritmova i brzih zvukova po kojima je de Vit poznata. Umesto toga, čujemo prostrani prostor bez udarca od dva i po minuta, koji nam pruža zamišljeniju i istraživačkiju stranu Šarlotine diskografije koja se stalno širi.

– Uvek sam bila zainteresovana za prostranstvo i samoću svemira –  kaže de Vit o završnoj numeri.

Isto je rekla i o galaktičkoj temi koja se jasno provlači kroz zapis. Pruža „ubedljiv kontrast između monumentalne moći i vakuuma između. Ova diverzija se takođe može naći u tehno muzici, čista jednostavnost divergentne moći”.

„Apollo“ prati aprilski EP „Universal Consciousness“, koji je Šarlot de Vit predstavila ovog leta. Postala je prvi tehno i ženski DJ koji je predvodio glavnu binu Tomorrowlanda i puštala muziku širom sveta na događajima uključujući Avakenings Festival, pa čak i Burning Man.

Pred njom je nastup na Amsterdam Dance Eventu, u legendarnoj Ziggo Dome. Takođe će sarađivati sa brendom odeće Filling Pieces, pre nego što se uputi u Južnu Ameriku na više KNTKST emisija u Buenos Ajresu i Sao Paulu.

Pogledajte „Apollo“ ovde.