Trenutno najtraženija tehno zvezda nove generacije Reinier Zonneveld poznat je po nestvarnim live setovima i rasprodatim nastupima širom sveta. Sada on stiže na svoj prvi beogradski nastup u petak, 11. novembra u okviru No Sleep Festivala.

Tokom prošlogodišnjeg Amsterdam Dance Event-a Reinier Zonneveld oborio je rekord za Awakenings. U pitanju je najveći techno solo događaj u istoriji sa 13.000 rasprodatih ulaznica za manje od tri sata. Time je prestigao velikane elektronske muzike. Njegov meteorski uspeh nije promakao kralju elektronske muzike Carl Coxu. Ove godine će zajedno predvoditi, takođe rasprodatu, Awakenings žurku na najvećoj svetskoj smotri elektronske muzike u Amsterdamu.

Na svoj prvi i ekskluzivni nastup u Srbiji u petak 11. novembra stiže i jedinstveni Partiboi6. On je zaludeo svet svojim fantastičnim miksevima i oformio posebnu zajednicu unutar elektronske muzike. Posle čak šest godina u Beograd se vraća i techno velemajstor iz Madrida – Regal. Sa njima stižu holandska disk džokejka Kiki Solvej i novosadsko otkriće nove generacije Katalina, čime je zaokružen program Glavnog hangara Luke Beograd prve večeri festivala.

Oni se pridružuju postavi No Sleep-a na kojoj su već superzvezde Amelie Lens i Indira Paganotto, te pariski techno artist Koboyo. Uskoro stiže još imena koja će 11. i 12. novembra nastupati tokom 48 besanih sati na brojnim lokacijama širom Beograd.

U prodaji su regularne festivalske ulaznice po ceni od 2.290, uz uštedu od 40 odsto, i VIP GOLD festivalske ulaznice po ceni od 3.990.

U petak, 14. oktobra u podne počinje prodaja regularnih pojedinačnih ulaznica, po poklon ceni od 1.290 dinara, sa uštedom od 50 odsto. Cena pojedinačnih VIP GOLD ulaznica će iznositi 2.490 dinara. Ulaznice su dostupne preko festivalskog sajta i prodajne mreže Gigs Tix, online i na prodajnim mestima.