Jedan od najcenjenijih tehno producenata današnjice Perc nastupiće u Hangaru 26. novembra. Kao domaća podrška uz njega će nastupiti i Mita Concrete i Alexandar Ivković b2b Mihajlo.

Poreklom iz Hertfordšira u Engleskoj, Perc, zvani Ali Vels, započeo je svoj muzički napad iz matičnih okruga od malih nogu. Perc je bio samopouzdani indi klinac sve do svoje 16. Probuđen zvucima rastuće rejv scene 90-ih od strane svog starijeg brata, Perc je ostavio gitare iza sebe i počeo da se bavi DJ-ingom.

Napustio je jugoistok i započeo kurs zvučnog inženjerstva na Univerzitetu Njukasl. Tamo je počeo da proizvodi tehno pod uticajem producenata Karla Koksa i Džefa Milsa. Ubrzo po završetku studija preselio se u London i počeo da nastupa i snima pod imenom Perc.

Godine 2002. izdao je svoj debitantski singl „I Make Nuclear“. Godine 2004. stvorio je osnovao izdavačku kuću „Perc Trak“. Tokom druge polovine 2000-ih, Perc Trak se etablirao kao mračni i hipnotički dobavljač pokretanja tehno i deep tech ritmova.

Sam Perc je opisao svoj zvuk kao „Droney, tehno sa industrijskim nijansama. Mešavina 4/4 i broken beat stvari“, i proglasio se ljubiteljem ranog industrijala i post-panka.

Godine 2009. objavio je „Throb“ i „Submit“, ali je njegovo izdanje iz 2010. godine „Monad V“ nateralo ljubitelje tehno muzike da sednu i primete njegove produkcije. Veliki privlačan evropski i svetski tehno krug živeo je za njegove neustrašive DJ setove i njegov live nastup. Objavio je svoj debi album „Wicker & Steel“ 2011. Album je spojio okultnu i pagansku misteriju, kao i britanske horore iz 70-ih, sa iseckanim i udarnim tehnom vođenim bubnjevima.

Nastavio je da se nalazi na mnogim listama najboljih na kraju godine. Pesmu „My Head Is Slowly Exploding” remiksovali su Kris Karter i tehno legende Ancient Methods. Takva saradnja učvrstila je Percov status jednog od nosilaca baklje za budućnost modernog tehna.

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži, a ne nalaze se u internet prodaji. Cena karata je 990 dinara za regular i 1.490 dinara za VIP.