Sedmo izdanje Mountain Music Fest-a biće održano za vikend, od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama. Kao prvi planinski butik festival na ovim prostorima, MMF će i ove godine okupiti ljubitelje prirode i kvalitetnog zvuka. Oni će imati prilike da čuju 20 izvođača domaće i regionalne muzičke scene.

Mountain-Music-Fest-divcibare-2022
Foto: MMF/ Promo

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, kada će nastupiti Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF i Musical Doctors, dok je drugog dana, odnosno u subotu, 13. avgusta, glavna bina rezervisana za Cotton Pickerse, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, na Breza bini će izvođači biti Mutanti, a na Vinilu ploče vrtedvojac iz portugala- Funkamente, Peppe, DJ Goce i momci iz White City Soul-a. Na nedeljnom MMF afterday do 18.00 časova, muziku će puštati Bege Fank, Phat Phillie, Ljudski Maximum i Nezoob.

Kao i proteklih godina, organizatori su spremili bogat program za posetioce različitih uzrasta. Za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji. Ljubitelji prirode će moći da uživaju u orijentiringu, pravljenju šumskih parfema, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.

divcibare-Mountain-Music-Fest-satnica-2022
Foto: MMF/ Promo

Za sve koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, organizovan je i besplatan kamp nedaleko od samog festivala.

Karte za Mountain Music Fest se mogu kupiti na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs, kao i na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.