Megan Ti Stalion je presrećna zbog svog nastupa u SNL-u. Međutim, nedavno je objavila da planira da uzme malo slobodnog vremena nakon što se završi.

Reperka je u Njujorku i obavlja dvostruku dužnost domaćina i muzičkog gosta u epizodi u subotu uveče (15. oktobra). Dan ranije, TMZ je objavio da je u njen dom u Los Anđelesu upali lopovi. Kako kažu, ukradena je lična imovina vredna više od 300.000 dolara.

Top 10 pesama Bijonse koje su joj obeležile karijeru

– Vau. Materijalne stvari se mogu zameniti. Drago mi je da su svi bezbedni – napisala je na Tviteru, verovatno reagujući na navodnu provalu.

– Zaista mi je žao, ali posle SNL-a moram da napravim pauzu. Tako sam umorna, fizički i emotivno – rekla je Megan Ti Stalion.

U subotu uveče će Meg prvi put biti domaćin SNL-a, ali će se drugi put pojaviti kao zvanični muzički gost. Kao muzički gost 2020. godine izvela je svoje hitove „Savage“ i „Don’t Stop“. Ovog puta, očekuje se da će svirati pesme sa svog drugog albuma, „Traumazine iz 2022. godine“. Ovaj album je debitovao na 4. mestu Billborad 200 liste.