Američka pevačica, muzička producentkinja i glumica Maraja Keri saopštila je da će objaviti svoj „izgubljeni“ album iz 1995. godine.

Ona je tokom intevjua otkrila da je „pronašla“ trake za album „Someone’s Ugly Daughter“ iz davne 1995. godine. Ispričala je da planira da objavi album trideset godina kasnije, preneo je specijalizovani muzički časopis NME.

Keri je tokom 2020. godine u svojim memoarima „The Making of Mariah Carey“ otkrila da je radila na alternativnom rok albumu sredinom 1990-ih. U tom periodu, pevačica se oglasila i na svom Tviter nalogu. Napisala je da je napravila album „samo da bi se smejala, ali da joj je taj materijal doneo mračne dane“.

Ona je tada dodala da njena prijateljica Klarisa peva glavne vokale na albumu. U novom intervjuu za „Rolling Stone“ potvrdila da je pronašla „izgubljenu“ verziju albuma.

U video snimku, koji je pevačica priložila uz svoju objavu na Tviteru, čuje se alternativna rok pesma, naziva „Demented“, grupe pod nazivom „Chick“.

Dve pesme grupe „Chick“, „Demented“ i “Malibu“ i dalje su dostupne za strimovanje na Jutjubu. Pesme su postavljene davne 2009. godine.

Članovi grupe „Chick“ potvrdili su da je pevačica napisala, producirala i pevala prateće vokale na svakoj pesmi sa albuma. Jedino nije pevala na pesmama „Cheap Trick“ i „Surrender“.

– Želela sam da se oslobodim, pustim i izrazim svoju bol, ali sam takođe želela da se smejem – rekla je Kiri o albumu iz 1995.