Dita Von Tis otkrila je kako je bilo plesati sa Tejlor Svift u novom magičnom muzičkom spotu za album „Midnights“. U spotu za pesmu „Bejeweled“ inspirisanom bajkom, slavna umetnica burleske glumi vilu, kumu Pepeljuge, pa čak i nastupa zajedno sa Tejlor koja je Pepeljuga, u ogromnim čašama za martini prekrivenim Svarovski kristalima.

– Divno sam se provela radeći sa Tejlorinim stilistom Džozefom Kaselom na kreiranju kostima. Isto je bilo dok sam učila Tejlor da pleše. I kakvo je zadovoljstvo nastupati zajedno sa njom za video – ispričala je Dita, a prenosi Billboard.

– Tejlorina velikodušnost zrači u svemu što radi. Duboko sam dirnuta njenom ljubaznošću što je priznala ne samo mene, već i burlesku. To je američka umetnička forma kojoj sam posvetila svoj život. Bilo je pravo zadovoljstvo podeliti sa njom svoju tačku sa čašom za martini.

Novi album Tejlor Svift oborio već jedan rekord!

Sa svoje strane, Sviftova je rekla da je regrutovala Von Tis za ulogu u Večerašnjoj emisiji sa Džimijem Falonom.

– Jedan od mojih omiljenih izvođača, za koga mislim da je bila toliko uticajna u pop muzici. Ovom liku sam dala nadimak Boginja vila… Nju igra Dita Von Tis za koju mislim da je jedan od najpoznatijih izvođača. Tako je uzbudljivo videti je kako radi ono u čemu je najbolja.

„Bejeveled“ vizuelni prikaz takođe pokazuje povratak poput Laure Dern kao Tejlorine zlobne maćehe, HAIM-a kao njene okrutne polusestre, Pat McGrat kao kraljice i Džeka Antonofa kao princa koga pevačica dovodi do kraja priče kako bi dobila ključeve od zamka.