Jedna od trenutno najmoćnijih predstavnica berlinskog tehno zvuka, harizmatična i ekstravagantna SPFDJ prvi put nastupa u Beogradu.

Malo di-džejeva može da tvrdi da je iskusilo meteorski uspon kao SPFDJ. Uspostavila je izuzetnu energiju, stil i stav u andergraund tehno krugovima Londona i Berlina.

– Njen Instagram je izbrisan zbog golotinje i uvredljivog sadržaja. Pušta tehno distopiju. Može da se druži sa osobljem, pije piva drugih izvođača, kaje se kada se probudi, ali zaboravlja kada stane za pult. Rezervišite je za nastup na sopstveni rizik  – rekli su o njoj mnogi.

Uobičajeno radeći u neverovatno visokom tempu, SPFDJ vodi slušaoce na putovanje i sa njima istražuje sojeve tehna, asida, EBM-a, hardkora i transa. To je stil koji je Ben UFO nazvao „potpuno nemilosrdnim“ i kojem se sve više klabera pokorava.

SPFDJ je 2018. godine primljena u ekipu stanovnika Herrensaune, ozloglašenog mesečnog rejva koji je osnažio i transformisao berlinsku kvir scenu.

Zahvaljujući njenim vezama u „podzemlju“ tehna, SPFDJ je osnovala svoju etiketu „Intrepid Skin“. Time je želela da prikaže rad svojih savremenika i onih koji prave neke od najizazovnijih numera u njenim setovima.

Žurka je zakazana za subotu, 16. jul, sa početkom u 11 časova u Barutani.

Karte za ovaj nastup dostupne su na onlajn platfotmi Cooltix.