Jedan od veterana elektronske scene Nik Voren vraća se u Barutanu. Ovom superstaru na bini će se pridružiti dugogodišnji saradnici Marko Vuković i Bokee. Njih dvojica pripremaju specijalan back2back DJ set. Te večeri nastupa i novosadski DJ Fakir.

Nik Voren je ambasador elektronske muzike. Postao je jedan od superstar DJ-eva sredinom 90-ih, zajedno sa Polom Oakenfoldom, Sašom i Tol Polom. Bio je rezident kluba „Cream“ u Engleskoj, išao na svetske turneje i pojavljivao se na mnogim miks albumima.

I dan danas Nik Voren je na samom vrhu klupske scene, puneći klubove i arene širom sveta. Implementira na plesne podijume svoj jedinstven muzički stil koji je mešavina progresivnih zvukova, dubokih melodija i „groova“.

Iza sebe ima osam izdatih albuma. Cela njegova diskografija i popularni „The Soundgarden“ miksevi čine ga jednim od prvih superstar DJ-eva na svetu. Vorenova muzička širina i raznolikost čine da svaki njegov performans predstavlja jedinstveno iskustvo slušanja. Njegov specifičan pristup muzici omogućio mu je da se poveže sa klaberima na globalnom nivou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Warren (@djnickwarren)

Nik Voren se 80-ih godina preselio u Bristol i do ranih 90-ih postao je jedan od glavnih gradskih DJ-eva.

U to vreme, vrteo je eklektičnu paletu žanrova, od duba i hip hopa, do house-a, koji je postao njegov omiljeni stil muzike.

Narednih godina uživao je u velikom uspehu. Kroz kombinaciju odličnih zvukova, dostigao je sam vrh elektronske i house scene. Remiksovanjem pesama za zvezde, kao što je Lana Del Rej, učvrstio je svoju poziciju multitalentovanog producenta vrhunske dance muzike.

U kasnim 2000-im okrenuo se poslovnoj strani muzičke industrije. Sada, kao posrednik za nove talente, Nik Voren provodi vreme tragajući za novim zvezdama, koje će razvijati i promovisati.

Žurka je zakazana za petak, 29. jul u Barutani.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme. Cena karata, po promo ceni, je 990 dinara za regularne karte i 1.490 dinara za VIP. Mogu se kupiti i na prodajnim mestima Ticket Vision i Gigs Tixa.