Lana Del Rej je ove nedelje na društvenim mrežama na Instagramu podelila seriju video snimaka. U njima je objasnila da su njen laptop, čvrsti diskovi i kamkorderi ukradeni iz njenog automobila dok je bila na Melrouz Plejsu u Los Anđelesu.

Kao rezultat toga, zvezda je rekla da je izgubila rukopis od 200 stranica za svoju nadolazeću knjigu. Ispričala je da nije napravila rezervnu kopiju i mora da počne iznova. Kaže da jeste obrisala sadržaj laptopa, Del Rej je rekla da i dalje primećuje da su neke neobjavljene pesme procurele na internetu.

Tejlor Svift i Lana Del Rej snimile pesmu koju svi čekaju da čuju

– Molim vas, ne slušajte tu muziku jer još nije spremna za objavljivanje. A što se tiče knjige, volela sam knjigu koju sam izgubila svim svojim srcem. Uložila sam mnogo strasti u nju. A što se tiče kamkordera, videćemo šta će biti s tim – zamolila je Lana svoje fanove.

Pozitivno je da je Del Rej samo nekoliko dana od toga da bude predstavljena na predstojećem albumu Tejlor Svift „Midnights“ na LP numeri „Snow on the Beach“.

Sviftova je rekla da je njen saradnik „jedan od najboljih muzičkih umetnika ikada. Činjenica da postojim u isto vreme kada i ona je čast i privilegija.” Album „Midnight“ stiže u petak, 21. oktobra.

Pogledajte ispod za celu poruku od Lane Del Rej, ekran je snimljen i podeljen na Tviter stranici jednog obožavaoca, piše Billboard.