Muzičke obrade nisu retkost, naprotiv, to je nešto što je uobičajeno među kolegama muzičarima. Međutim, ponekad se ovog poduhvata late i glumci, te nas obraduju svojim izvedbama raznih hitova. Za današnje iznenađenje zadužen je glumac Kevin Bejkon.

Bejkon je na svojoj farmi u američkoj saveznoj državi Konektikat uzeo akustičnu gitaru i obradio pesmu „Heated“. Ova numera se nalazi na novom albumu Bijonse pod nazivom „Renaissance“, piše Esquire.

Čini se da su najoduševljenije ovim performansom bile njegove patuljaste koze. Jedna je spavala pored njega, jedna iz tunela odozdo gvirila zainteresovano ka njemu. Treća, pak, je pokušavala da se dokopa gitare i, na kraju, uspela da i sama „okine“ par žica.

Originalna pesma započinje regeton bitom i završava se repovanjem, što je Bejkon zaobišao. Glumac je svim fanovima podario jednu nežnu i autentičnu obradu, koja je doduše trajala samo malo više od jednog minuta. Izgleda da je i sam glumac bio zadovoljan svojom izvedbom. Zato ostaje da vidimo da li će odsvirati i neku drugu pesmu u ovom stilu.

Podsećanja radi, album „Rennaisance“ izašao je 29. jula ove godine i postigao priličan uspeh na top-listama. Bijonse je prvo privukla pažnju naslovnicom, a potom i uspela da uvredi osobe sa cerebralnom paralizom.

Kevin Bejkon je prethodno uz pomoć svoje supruge Kire Sedžvik pokušao da rekreira scenu iz svog filma „Footloose“. Međutim, to je donelo malu povredu glumičinog ručnog zgloba, te deluje da je bolje da se drži pevanja.