Jedno od najatraktivnijih DJ imena današnjice Denis Sultra prvi je hedlajner jubilarnog desetog izdanja Central Dance Event-a. On će pred beogradskom publikom nastupiti drugog dana festivala na dočeku Nove godine, u Hangaru Luke Beograd.

Denis Sulta po mnogima je jedan od najboljih DJ-eva mlađe generacije. Podjednako vešto vlada house, techno, disco i hip hop zvukom. Njegova muzika spoj je svega što se moglo čuti u house muzici. To su Chicago, Detroit, disco i acid house sa elementima latina i progressive zvuka.

U kratkom vremenskom periodu izdvojio se kao jedno od najuzbudljivijih mladih imena plodne glazgovske andergraund scene. Ovaj izuzetno talentovani DJ i producent jedinstvenog muzičkog senzibiliteta, veći deo svog muzičkog obrazovanja duguje radu u internacionalno renomiranoj Rubadub prodavnici ploča. Njegove trake imaju status modernih klasika. Prvo izdanje „Sulta Selects Vol. 1“ objavljeno je 2014. za uticajni lejbl Dixon Avenue Basement Jams (DABJ). Usledila su izdanja „It’s Only Real“, „L.A Ruffgarden EP“ i „Time 4 Prayer“. Nakon toga je pokrenuo sopstvenu izdavačku kuću „Sulta Selects“ 2017. godine na kojoj je iste godine objavio „Nein Fortiate EP“, singl „Our World (With A Boy On Its Shoulders)“ i izdanje „Sulta Selects Vol. 3“.

Ovaj ekstravagantni producent uspešno je diplomirao na Red Bull Akademiji u Montrealu. Dobitnik je DJ Mag-ove nagrade za najboljeg novog producenta. Još 2016. godine probio se na vrh Resident Advisor liste, postavši najbolje kotiran novi muzičar svih vremena. Našao se na naslovnim stranicama Mixmaga, ima rezidenturu kod Annie Mac na BBC Radio 1, a njegov veoma cenjen „Sulta Selects“ šou obišao je ceo svet.

Prvi specijalni pretprodajni kontigent trodnevnih kompleta ulaznica dostupan je na Cooltixu. Cena karata za Central Dance Event je 3.790 dinara za regular i 4.990 dinara za VIP.