Nakon niza fenomenalnih žurki, Illusions nastavlja da dovodi neka od najzvučnijih imena elektronske scene u našu prestonicu. Ovog puta će na sledećoj najavljenoj Illusions Otherside žurci klabere obradovati velike zvezde Afterlife etikete Fideles i The Element.

Žurka je zakazana za 15. oktobar, a održava se u Hangaru luke Beograd.

Italijanski duo Fideles je jedno od omiljenih imena na Afterlife etiketi. Ovi momci aktivni su preko 10 godina i mogu se pohvaliti bogatom biografijom. Oni su DJ-evi, live act, ali i fenomenalni producenti koji izdaju za neke od najboljih etiketa. Posle najprestižnijih svetskih festivala i klubova poput Amnesie, Watergate-a ili Fabric-a, njihov magičan zvuk stiže pravo u Beograd na veliku radost domaćih klabera.

The Element je aktivan preko 30 godina i smatra se pravim veteranom tehno i haus scene. Od 2019. priključuje se Afterlifeekipi, a njegovi hitovi „Ryder“ i „Judgment Day“ postaju globalni hitovi. Nastupao pored imena kao što su Tale of Us, Mathame, Mind Against, Richie Hawtin, John Digveed, Green Velvet, Sasha, Dixon, kao i mnogi drugi.

Kao i uvek, momci iz Afterlife-a će imati i fenomenalnu domaću podršku – u pitanju su sjajni Filip Fisher i Nexie.

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

Karte se mogu kupiti putem Gigs Tixa po ceni od 1.890 dinara za regular i 2.890 dinara za VIP.