llusions se početkom septembra vraća u naš glavni grad i dovodi dve zvezde Afterlife-a na Illusions Odyssey događaj. U pitanju su Kevin de Vries i Massano. Oni će uz podršku bosanskog dvojca After Affair i Nemax-a nastupiti u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

Kevin de Vries je umetnik koji je veoma brzo pokupio simpatije publike i postao miljenik Afterlife fanova. Sve je to zbog jedinstvenog zvuka koji dovodi zvučne sisteme do granice eksplozije, oslanjajući se na tehno i euforiju transa. Njegovu muziku možete čuti u setovima najvećih imena poput Adam Beyer-a, Sven Vath-a, Solomuna i Tale Of Us-a.

Kao još jedna zvezda Afterlife etikete dolazi nam i Massano, DJ i producent poznat po globalnom dance hitu „The Feeling“. Massano je zahvaljujući svom prepoznatljivom melodičnom tehno zvuku i specifičnom muzičkom stilu brzo pridobio simpatije vodećih imena u svetu elektronike. To mu je otvorilo vrata mnogih popularnih etiketa za koje je počeo da izdaje svoju muziku.

Kevin de Vries i Massano nastupaju 3. septembra na Illusions Odyssey žurci na Kalemegdanu.

Karte za Illusions Kalemegdan su u već prodaji. Mogu se kupiti po ceni od 1.290 dinara za regularne i 2.390 dinara za VIP karte.

Svi koji nisu iskoristili svoje karte za Illusions Arrival događaj 12. marta kada je Kevin de Vries otkazao svoj nastup, mogu da ih iskoriste za Illusions Odysssey event.

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Njihov cilj je da sve koji ih posete, odvedu na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem. To je da se svi nađu u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.