Belgrade Beer fest sinoć je održao drugo uspešno veče festivala, uprkos najavljenom promenljivom vremenu. Beograđani su se masovno odazvali jednoj od omiljenih gradskih manifestacija i gromoglasno pevali zajedno sa Masimom Savićem njegove najpoznatije hitove.

Publiku je zagrevala beogradska grupa Deca loših muzičara, dok su ovacijama dočekani i miljenici domaće publike, britanski Kosheen. Beer Fest se nakon ponoći pretvorio u plesni podijum, uz zvuke sastava Nipplepeople i Luke Rajića.

blegrade-beer-fest-2022-min
Foto: LiveProduction

 

Belgrade Beer fest se u punoj snazi sprema za nastavak večeras, a kapije se otvaraju u 19.30h. Beer Fest spreman je za promenljivo vreme, a svim posetiocima preporučuje se da na festival dođu opremljeni, uz odgovarajuću obuću i odeću koja prkosi kapima kiše i dugoočekivanom osveženju u prestonici!

blegrade-beer-fest-2022-min
Foto: LiveProduction

 

Glavnu binu otvara nastup Osvajača u 20.30h, nakon čega će u 22h biti održan koncert hrvatskog benda Psihomodo Pop. Posetioce u 23h očekuje nastup regionalne zvezde Senidah, dok će na glavnoj bini posle ponoći nastupiti Love Hunters i Zbogom Brus Li.

blegrade-beer-fest-2022-min
Foto: LiveProduction

 

Na Moto Platz bini ljubitelje moto-kulture očekuju nastupi Rock Apoteke, Bendx, Blaže i Kljunova i Rainmakera.

Do kraja Belgrade Beer Festa ulaz u Cloud i Koncertnu zonu je SLOBODAN, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo GOTOVINOM i PLATNIM KARTICAMA.

U prodaji se i dalje nalazi još mali broj VIP ulaznica po ceni od 1.500 dinara.