Magični duo Adriatique se vraća u Beograd na krov TC Galerije. Za tu priliku su spremili specijalni „extended“ set.

Njihovo prvo magično muzičko putovanje je održano prošle godine baš na krovu TC Galerija. Ponovo se tamo sastaju sa publikom koju je prošle godine oduvao fantastičnim gruvom.

Za manje od mesec dana, 01. jula, bićete u prilici da čujete još jedan „extended“ set planetarno popularnog dvojca Adriatique. Uz njih će se za pultom naći dobro poznati Space motion, kao i Filip Fisher.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriatique (@adriatique)

Adriatique zvuk balansira na granici zavodljivog i energičnog. Njihove trake su mešavina „deep house“ i „tech-house“ elemenata. Upravo oni slušaoce drže pod konstantnom tenzijom i željom da nastave putovanje kroz perfektno izbalansirane melodije. Zbog svog „groovy house“ zvuka kojim dominiraju deep elementi, Adriatique je vrlo brzo pobrao simpatije široke i raznolike publike. Obožavaju ih i oni koji vole nešto tvrđi zvuk, kao i oni koji preferiraju nešto komercijalnija izdanja.

Ulaznice u pretprodaji nalaze se na svim Gigs Tix i Ticket.rs prodajnim mestima. Trenutno je cena karata za regular 1.300 i za VIP 2.300 dinara. Možete ih kupiti klikom ovde.