Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 sat otvaraju novu sezonu u Evropi. U Zvezdu je stigao fudbaler Vujadin Savić.

Na Marakanu stiže slavni francuski Monako, a crveno-belima je cilj da pobedom otvore takmičenje u Ligi Evrope, pred punim stadionom „Rajko Mitić“. Na današnjoj konferenciji za medije, obelodanjeno je da će Zvezda u nastavku sezone imati pojačanje i u stručnom štabu.

Ni manje ni više, Miloš Milojević je rešio da poverenje poveri i nekadašnjem igraču crveno-belih. Vujadin Savić je sa osam godina počeo da trenira fudbal u Crvenoj zvezdi, gde je prošao sve uzrasne kategorije. Do prvog tima bio je zamenik, a kasnije i kapiten svih selekcija omladinske škole Crvene zvezde. Sa 17 godina je otišao na pozajmicu u FK Rad da bi pred sezonu 2009/10. ponovo obukao crveno-beli dres.

– Kompletira se stručni štab. Asistent je Poja Asbagi, bivši selektor reprezentacije Švedske do 21 godine i trener Geteborga. Priključili smo i Vujadina Savića kao trenera početnika, može da pomogne i on nama i mi njemu. Imamo spremnog i fitnes trenera, ali je teško dovesti nekog kvalitetnog u sred sezone. Mora da prođe nedelju, dve dana – kazao je Milojević.