Poznati NBA trener Dok Rivers, svojevremeno šampion sa Boston Seltiksima, nalazi se u centru velikog skandala.

Naime, navijači koji ga prate na društvenoj mreži Tviter otkrili su da poznati stručnjak koji predvodi Filadelfiju “lajkuje” neprimeren sadržaj na toj društvenoj mreži. Na snimcima koji su se pojavili i već zaokupili pažnju košarkaške publike vidi se da su Doku Riversu omiljeni tvitovi oni na kojima je sadržaj za odrasle.

Deo navijača počeo je da pravi šale na račun iskusnog stručnjaka. Drugi su samo delili materijal koji je svima dostupan. Kada se ode na Riversov profil, među njegovim lajkovima lako mogu da se nađu snimci se*sa.

Naravno, to je odmah postalo vest dana u košarkaškim krugovima, a morao je da se oglasi i klub. Iz Filadelfije tvrde da je u pitanju hakerski napad!

– Rečeno mi je da je tviter nalog Doka Riversa hakovan, ali da je Filadelfija uspela da ga povrati. Lajkovi su uklonjeni i nalog se vraća u operativno stanje – izjavio je NBA novinar Džon Klark.

Ispod njegove objave javili su NBA navijači koji su razvili diskusiju o tome da li se hakovanje stvarno desilo. Postavlja se i pitanje da li je samo Rivers bio nepažljiv kada je označio da mu se sviđa por*ografski sadržaj. Jedan od navijača istakao je da bi neko trebalo da objasni Doku Riversu kako svi mogu da vide koji tvitovi se njemu sviđaju.