polufinalu Prve lige Srbije u američkom fudbalu ove godine Vukovi iz Beograda nastaviće pohod ka odbrani titule na svom terenu protiv tima Wild dogs iz Novog Sada, dok će Wild boars iz Kragujevca dočekati ekipu Blue Dragons iz Beograda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🇷🇸Association of American 🏈 (@saafrs)

U subotu u Kikindi, u prvom meču Wild Card runde, gostujuća ekipa Wild dogs odnela je pobedu protiv Mamuta iz Kikinde rezultatom 06:33. Divlji psi su od samog starta nametnuli ritam. Odbrana Kikinde nije imala odgovor za sjajnu igru kvoterbeka Mladena Zlatića. Zlatić je uspešno kompletirao dodavanja za tačdaun ka risiverima Jovanu DavidovićuNemanji Vukši i Lazaru Laziću. Uspešan field goal postigao je Vladimir Vasilić. Odbrana Novog Sada dozvolila je Mamutima da postignu samo 6 poena. Tačdaun za Mamute postigao je reprezentativac Srbije Matija Almaši.

Zvezda i Partizan saznali rivale novog izdanja Superlige

Druga utakmica Wild Card Prve lige Srbije u američkom fudbalu nije odigrana zato što je ekipa Black hornets iz Jagodine predala utakmicu. Zbog toga ovaj meč je otkazan i registrovan je službenim rezultatom 35:0 u korist domaćina Blue dragons Beograd.