Premijerligaš Fulam iz Londona, našeg Aleksandra Mitrovića, nastavlja sa aktivnostima na fudbalskoj pijaci. Poučen lošim rezultatima iz prethodnih sezona klub sa „Krejven Kotidža“ želi da dodatno uloži novac u pojačanja kako bi ove sezone bili kokurentni u Premier ligi. Primarni cilj rukovodstva kluba i trenera Marka Silve je da Fulam zadrži status premijerligaša duže od jedne sezone. Za takav poduhvat ekipi su potrebna pojačanja i sveža krv na određenim pozicijama. Svesni su te činjenice u rukovodstvu kluba. Pa su se od samog starta prelaznog roka bacili na posao, tražeći najadekvatnija rešenja.

Najnovija akvizicija kluba iz Londona, biće brazilski reprezentativac Vilijan. Ovaj brzonogi fudbaler, koji igra u prednjem veznom redu, najčešće na poziciji krila, prethodnu sezonu je proveo u Korintijansu. Ono što ide u prilog Fulamu, je činjenica da je Vilijan proveo dugi niz godina u Londonu. Nastupao je čak 7 sezona za Čelsi, za koji je odigrao 234 utakmice i postigao 37 golova. Napuštajući londonske plavce, ovaj fudbaler nije menjao grad. Tako je u sezoni 2020/2021 beležio nastupe za još jednog premijerligaša Arsenal. Ipak, zbog kratkog pada forme, a kasnije i zbog povrede, nije uspeo u „Tobdžijama“ da ostavi dublji trag.

Vilijana od prelaska u Fulam dele samo formalnosti. Odnosno, medicinski pregledi, koji su zakazani za danas.

Dovođenjem sjajnog veziste, koji je nedavno raskinuo ugovor sa Korintijansom, za Fulam se ne završava prelazni rok. Sledeća meta i fudbaler koga će pokušati da dovedu na „Krejven Kotidž“ biće reprezentativac Francuske, Lejvin Kurzava. Prema pisanju nekih medija, premijerligaš Fulam je već stupio u kontakt sa levim bekom Pari Sen Žermena. Pa ostaje da vidimo da li će naš Aleksandar Mitrović, pored Vilijana, dobiti još jednog fantastičnog saigrača.