Da li biste prepoznali Mateu Kežmana da ga sretnete na ulici?

Bivši as Partizana Mateja Kežman danas izgleda tako da bi ga samo dobri poznavaoci fudbala, oštrog oka, mogli prepoznati. Fudbaler koji je nekada bio obožavan od strane lepšeg pola, danas izgleda totalno drugačije.

Bivši as Partizana Mateja Kežman danas izgleda tako da bi ga samo dobri poznavaoci fudbala, oštrog oka, mogli prepoznati. Golgeter koji je nekada bio obožavan od strane lepšeg pola, danas izgleda totalno drugačije. Da li bi ste ga ikada prepoznali?

Izgleda da godine nisu mazile fudbalsku zvezdu, pa je sada oćelavio i osedeo, te je gotovo neprepoznatljiv. Kežman je i ranije imao transformacije izgleda, pa je nosio dugu bradu, ali njegov najnoviji imidž je nešto na šta su se ljudi iznenadili.

Nekadašnja zvezda Partizana karijeru je započeo u FK Zemun, a nakon crno-belih igrao je za vrhunske tipove poput Čelsija, Atletiko Madrida, Fenerbahčea, PSŽ-a, da bi karijeru završio u Aziji.

Za reprezentaciju je nastupao 49 puta i postigao 19 golova.

Kakvo srce ima, bivši fudbal Partizana pokazao je 2014. godine kada je porodici Tiosavljević iz Novog Pazara, koja ima šestoro dece, kupio stan.