Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Milunović, posle godinu dana provedenih u turskoj Alanji, vratio se danas u redove Crvene zvezde i poručio da oseća kao da nikada nije ni napuštao Marakanu.

– Lep je osećaj biti ovde, tek kad vidim stadion i ovu lepotu. Emocije, sve one lepe, mi se vraćaju. Što se tiče povratka, bili su uključeni tu i sportski direktor i Marko Marin i Dejan Stanković i generalni direktor Terzić. Lepo je kad vidite da vas svi žele. Bio sam u kontaktu sa saigračima, kao da sam bio tu sve vreme – izjavio je Milunović.

Crvena zvezda je dolaskom iskusnog štopera značajno ojačala odbrambeni deo tima.

– Imponuje mi da igram sa igračima kao što su Eraković, koji je ekstra talenat. I Dragović, na njega ne treba trošiti reči. Na terenu je sve dokazao, veoma je dobar momak, drago mi je što ću s njima deliti teren – rekao je novi-stari štoper crveno-belih.

Potencijalni rival kluba iz Ljutice Bogdana u plej-ofu Lige šampiona je i turski Trabzon, ekipa koju Milunović dobro poznaje.

– Gledamo prvo sledećeg protivnika, a to je Pjunik. Iskreno, Trabzon je jako dobra ekipa, ali nisu nepobedivi. Moje jednogodišnje iskustvo pokazuje da sve ekipe u Turskoj imaju dosta mana. Trabzon ima dobar napadački trio, ali imaju i dosta mana koje možemo da koristimo – izjavio je Milunović, koji je zadužio dres sa brojem 19 koji je nosio i u prethodnom mandatu na Marakani.