Timoti Šalame je mladi glumac koji već neko vreme prava zvezda u Holivudu. Trenutno je u žiži javnosti zbog svog intervjua u novom izdanju magazina Vogue, na čijoj se naslovnoj strani našao. Međutim, on i promoviše svoj novi film „Bones and All“, piše Indie Wire.

Dok Marvelov filmski univerzum ne namerava da stane, mnogi glumci se povezuju sa superherojskim ulogama. Nije previše neobično da su se neki ljudi ponadali da će i ova mlada zvezda zakoračiti taj svet. Ako je sudeći po savetu koji mu je dao Dikaprio, verovatno nećemo gledati ni jednog ni drugog u superhojskim odelima.

Naime, Dikaprio je mlađem kolegi rekao „bez teških droga i superherojskih filmova“ još pre nekoliko godina. Šalame je prošle godine krio ko mu je dao savet, a sada je to otkrio tokom boravka na festivalu u Veneciji. Tom prilikom je istakao i da smatra da je sada teško vreme da se bude živ, jer je u toku „društveni kolaps“. Zbog toga se nada da će film „Bones and All“, u režiji Luke Gvadanjina, biti važan.

Popularni „Timi“ rekao je i da je oduvek osećao da je stariji nego što jeste. Odnosno rekao je da nije odjednom shvatio neke stvari, nego da se rodio sa tom „perspektivom starca“. Kaže da je mislio da će postati glumac već tokom kasnijih tinejdžerskih godina. Onda je shvatio da mora da ima realistične ciljeve, nakon čega su snovi ipak počeli da se postepeno ostvaruju.

Osim gorepomenutog filma, mladog glumca ćemo uskoro gledati u animiranoj seriji „Entergalactic“, potom u mjuziklu „Vonka“, a onda i u nastavku popularnog naučnofantastičnog blokbastera „Dina“.